ДРАГИ УЧЕНИЦИ, У ОВОМ ОДЕЉКУ ДАТИ СУ ПАРЛАТО ПРИМЕРИ ЗА СВЕ РАЗРЕДЕ – СВАКЕ НЕДЕЉЕ ЋЕ НА YouTube КАНАЛУ НАШЕ ШКОЛЕ ИЗЛАЗИТИ ПО ЈЕДНА НОВА ПАРЛАТО ВЕЖБА ЗА СВАКИ РАЗРЕД.

ВАШ ЗАДАТАК ЈЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ СНИМЉЕНИ ВИДЕО И НАУЧИТЕ ДАТУ ВЕЖБУ. КАДА ДОБРО НАВЕЖБАТЕ, ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СНИМИТЕ СЕБЕ КАКО ИЗВОДИТЕ ВЕЖБУ И ПРОСЛЕДИТЕ СВОЈ ВИДЕО ПУТЕМ ОВОГ УПИТНИКА:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdofT0-RAfYdNo2v0WMOqHpTODWJ-WdviXjJQvt4vumP8SHrg/viewform?fbclid=IwAR0dDnCnfjz4PEN4xyRLoqM4L8hlYQkk_FsoOb8Ws8yn6VUlObQM52Gvtn0

РОК ЗА СЛАЊЕ ВАШЕГ ВИДЕА ЈЕ НЕДЕЉУ ДАНА ОД ДАТУМА ОБЈАВЉИВАЊА ВЕЖБЕ НА YouTube КАНАЛУ (нпр. за 1. вежбу која је објављена 17.03. одговоре треба проследити најкасније 23.03.).

Наставнице ће унети коментаре у есдневник, у оквиру одељка „Активности“. АКО БУДЕТЕ НЕЗАДОВОЉНИ ОЦЕНОМ, СВАКУ ВЕЖБУ МОЖЕТЕ ПОКУШАТИ ДА УРАДИТЕ БОЉЕ ЈОШ ДВА ПУТА ДО КРАЈА ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ (видео поново шаљете на исти начин).

ЖЕЛИМО ВАМ УСПЕШНО ВЕЖБАЊЕ!

За сва питања и недоумице у вези са слањем фајлова можете се обратити психологу школе на адресу: teodoradjokic24@gmail.com