ДРАГИ УЧЕНИЦИ, У ОВОМ ОДЕЉКУ ДАТЕ СУ МЕЛОДИЈСКЕ ВЕЖБЕ СА ЗАДАЦИМА ЗА СВЕ РАЗРЕДЕ – СВАКЕ НЕДЕЉЕ ЋЕ НА YouTube КАНАЛУ НАШЕ ШКОЛЕ ИЗЛАЗИТИ ПО ЈЕДАН НОВИ ЗАДАТАК ЗА СВАКИ РАЗРЕД.

ЗАДАЦИ СУ ДАТИ КАКО БИСТЕ ВЕЖБАЛИ И НЕЋЕ СЕ ОЦЕЊИВАТИ. ИПАК, ПОЖЕЉНО ЈЕ ДА ПОШАЉЕТЕ СВОЈЕ ОДГОВОРЕ ПУТЕМ УПИНИКА ДА БИ НАСТАВНИЦЕ БИЛЕ У ТОКУ СА ВАШИМ РАДОМ. НИЈЕ ПОТРЕБНО ДА ШАЉЕТЕ СВАКУ ВЕЖБУ – ОДАБЕРИТЕ ЈЕДНУ У ТОКУ МЕСЕЦ ДАНА.

ШТО СЕ САМИХ ВЕЖБИ ТИЧЕ – ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМЉЕНИ ВИДЕО И УРАДИТЕ ЗАДАТКЕ КОЈЕ ЈЕ НАСТАВНИЦА ЗАДАЛА – У ОКВИРУ СВАКОГ ЗАДАТКА ИМАЋЕТЕ НЕКОЛИКО ЗАХТЕВА – ТРАЖИЋЕ СЕ ДА НЕШТО УСМЕНО ОДГОВОРИТЕ, ДА НЕШТО УРАДИТЕ И ЗАПИШЕТЕ У СВОЈИМ НОТНИМ СВЕСКАМА И НА КРАЈУ ДА ИЗВЕДЕТЕ ВЕЖБУ. КАДА БУДЕТЕ СЛАЛИ СВОЈЕ ОДГОВОРЕ ВОДИТЕ РАЧУНА ДА СЕ НА СНИМКУ ЛЕПО ВИДЕ УРАЂЕНИ ЗАДАЦИ И ВАШЕ ИЗВОЂЕЊЕ ВЕЖБЕ (битно је да се виде руке због тактирања), А ПОЖЕЉНО ЈЕ И ДА УСМЕНО ОБЈАСНИТЕ ШТА СТЕ УРАДИЛИ.

СНИМКЕ ЋЕТЕ ПРОСЛЕДИТИ ПУТЕМ ОВОГ УПИТНИКА:

 https://forms.gle/wWqfyyuQvyo9zYT26

Наставнице ће унети коментаре у есдневник, у оквиру одељка „Активности“.

ЖЕЛИМО ВАМ УСПЕШНО ВЕЖБАЊЕ!

За сва питања и недоумице у вези са слањем фајлова можете се обратити психологу школе на адресу: teodoradjokic24@gmail.com